Základní cukrářské postupy

 

náhled - kulatý

JAK POTÁHNOUT DORT   Pani-lezi

Jednoduchý a rychlý video-návod pro všechny začínající cukrářky a cukráře. Návod k potažení dortu potahovací hmotou či marcipánem.


náhled - hranatý 1

JAK POTÁHNOUT HRANATÝ DORT

Naučte se, jak jednoduše potáhnout hranatý dort potahovací hmotou nebo marcipánem. 


náhled - korpus

Piškotový dortový korpus

Upečte opravdu výborný dortový korpus. Velice chutný a úžasně nadýchaný. S naším video návodem to bude hračka. 


náhled - krém

MÁSLOVÝ KRÉM NA DORT   Pani-lezi

Základní dortový krém, který doporučujeme pod potahovací hmoty a marcipán na dort. S naším receptem připravíte výborný máslovo pudinkový krém, který bude všem chutnat.


náhled - barvení

JAK OBARVIT MARCIPÁN

Potřebujete obarvit potahovací hmotu nebo marcipán ? Náš video-návod vás seznámí s jednoduchým postupem této práce.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.