Zboží označené SKLADEM dodáme ve ČTVRTEK 7.7. ✔✔✔

Pečení dortového korpusu

Piškotový dortový korpus - recept

Ingredience

  • Cukr krupice - 210 g
  • Hladká mouka - 210 g
  • Vejce - 7 ks
  • Máslo - na vymazání formy
  • Polohrubá mouka - na vysypání formy

Uvedené suroviny stačí na dort o průměru 24 cm.

Postup přípravy

Oddělíme žloutky od bílků, z bílků ušleháme sníh.
Nyní do směsi zašleháme žloutky. Vmícháme hladkou mouku. Vše pečlivě rozmícháme. Dortovou formu vymažeme máslem a vysypeme polohrubou moukou - stačí dno formy (dle typu formy). Těsto dáme do formy a mírně jej odhrneme od středu k okrajům formy. Formu vložíme do předehřáté trouby (cca 150°C) a pečeme cca 1 hodinu.
Korpus má mít zlatavou barvu. Špejlí můžete zkontrolovat, zda je těsto upečené - zda se ještě nelepí uprostřed korpusu na špejli. S dortovou formou po vytažení z trouby nijak nebouchejte - upečený korpus by se mohl uprostřed propadnout. Až forma vychladne tak, že na ni můžete sáhnout rukou - vyklopte hotový korpus z formy.
 

NÁŠ TIP:
Prohlédněte si další návody a videa pro vaši inspiraci.

Kvalitní cukrářské pomůcky a suroviny u nás můžete ihned zakoupit !

Infobanery-vsechny1


DOPORUČUJEME Z NAŠÍ NABÍDKY


index-1_1 Cukrářské suroviny index-2_1 Cukrářské pomůcky index-3 Zdobení pro cukráře
     
     
index-4 Párty sortiment index-5Kuchyňské potřeby index-6 Informace k nákupu
     



Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení