Směs Red Velvet - 500 g
Kód: 1931Související produkty
Detailní popis produktu
Kompletní směs pro výrobu dortových korpusů Red Velvet, tedy speciálních litých hmot s typicky červenou barvou. Vhodný nejen na dorty ale i na řezy či drobné cukroví.
Spotřeba hmoty - z 1 kg směsi je možné připravit korpus průměru cca 24 cm.
Velkou předností použití Sandry VELVET je jednoduchá příprava korpusu. Roládové pláty ze Sandry VELVET jsou pružné a ohebné. Korpusy z této hmoty jsou šťavnaté, mají kompaktní a hladký povrch.
Použití: 500 g Sandra Velvet, 325 g vody 90 g oleje. Všechny suroviny spojíme a necháme asi 5 minut bobtnat. Potom šleháme při nejpomalejší rychlosti 1-2 minuty do hladké a homogenní konzistence.
Těsto rozetřeme do připravené formy a vložíme do trouby vyhřáté na 175°C. Pečeme asi hodinu, zkusíme špejlí. Doporučujeme péct v nízkých navážkách - tzn. např. upéct 2x 500g hmoty. Peče se lépe než např. 1 kg hmoty naráz.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské směsi |
---|---|
Trvanlivost: | cca 5 měsíců |
Složení: | cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, sušená vejce, kypřící látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma. Obsahuje alergeny pšeničná mouka a vejce. |
Výživové hodnoty ve 100g výrobku: | energetická hodnota 1621 kJ / 388 kcal tuky 4,6 g / toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g sacharidy 76,5 g / z toho cukry 47,4 g vláknina 1,7 g bílkoviny 9,5 g sůl 1,1 g |
Návod k použití: | 500 g Sandra Velvet, 325 g voda, 90 g olej - všechny suroviny smícháme, necháme 5 minut odležet, poté šlehačem vyšleháme na nejnižším stupni do hladké hmoty, cca 1-2 minuty. |
Výrobce: | IREKS, Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.