Máslový pudinkový krém

Ingredience na velký dort

Vanilkový puding v prášku - 3 ks
Cukr krupice - 200 g
Mléko - 0,75 litru (750 ml)
Máslo - 3 ks
Uvedené suroviny stačí na velký dort o průměru 34 cm.

Postup přípravy

Puding vaříme s menším množstvím mléka, než je uvedeno na originálním balení ! Proto dodržujte tento postup a uvedené množství surovin.

Pudinkový prášek promícháme se 150 ml studeného mléka.
Cukr promícháme s 600 ml studeného mléka a dáme vařit.
Přivedeme k varu a za stálého míchání přidáme rozmíchaný pudinkový prášek. Povaříme 1 minutu. Nyní necháme vychladnout. Je nutné zabránit vzniku slupky (škraloupu) na povrchu pudingu. Tomu lze zabránit častým míchání stydnoucího pudingu.
Pro zvýraznění chuti můžete přidat kapku rumu. Nyní zašleháme másla.

 
Ingredience na malý dort

Vanilkový puding v prášku - 2 ks
Cukr krupice - 120 g
Mléko - 0,5 litru (500 ml)
Máslo - 2 ks
Uvedené suroviny stačí na dort o průměru 24 cm.


 

NÁŠ TIP:
Prohlédněte si další návody a videa pro vaši inspiraci.

Kvalitní cukrářské pomůcky a suroviny u nás můžete ihned zakoupit !

Infobanery-vsechny1


DOPORUČUJEME Z NAŠÍ NABÍDKY


index-1_1 Cukrářské suroviny index-2_1 Cukrářské pomůcky index-3 Zdobení pro cukráře
     
     
index-4 Párty sortiment index-5Kuchyňské potřeby index-6 Informace k nákupu
     



Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.