Směs na světlý korpus a piškot - 500 g
Kód: 1711Související produkty
Detailní popis produktu
500g sypké směsi pro přípravu třených a šlehaných hmot bez použití vajec. Hotové těsto je vláčné, má jemnou strukturu, dobrou stabilitu a dlouhou trvanlivost.
Použití: 500g směsi, 215g vody, 150g tuku. Návod k přípravě 2/3 směsi a 1/2 vody ušleháme s tukem. Když je tuk rozetřený, přidáme zbytek směsi, promícháme a dolijeme vodou. Šleháme cca 8 minut. Ke konci je možné přidat dle chuti rozinky, ořechy, kandované ovoce atd.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské směsi |
---|---|
Trvanlivost: | cca 10 měsíců |
Složení: | PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, vaj.melanž sušený, emulgátory E472b, E477, vaječný bílek sušený, kukuřičný škrob, pšeničný škrob, glukózový sirup, sušené mléko odstředěné, kypřící látky E450i, E500II, sůl, aroma, kyselina E330, zahušťovadlo E415, barvivo E160a |
Výživové hodnoty ve 100g výrobku: | Energetická hodnota: 1571 kJ /374 kcal, tuky 2,87g z toho nasycené mastné kyseliny 2,3 g, sacharidy 80,39 g z toho cukry 45,86 g, vláknina 1,97 g, bílkoviny 5,17 g, sůl 1,68 g |
Návod k použití: | Pláty: 1000 g Piškot komplet, 580 g voda. Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň po dobu 8 min. Korpus, bábovka: 1000 g Piškot komplet, 500 g voda, 80 g olej (nemusí se přidávat). Všechny suroviny mimo oleje šleháme na 3. rychlostní stupeň po dobu 8 min., na poslední minutu stroj přepneme na 2. stupeň, vlijeme olej a necháme domíchat. |
Výrobce: | Zeelandia, Holandsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.