Hodnocení obchodu

4,9 503 hodnocení
Přidat hodnocení
5
474x
4
15x
3
3x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
| 15.1.2018 10:48
Ano
| 10.1.2018 05:05
Jsem velice spokojená solidní jednání a rychlé dodání
| 5.1.2018 08:05
+ pečlivě zabaleno
+ informace navíc ohledně gelových barev

| 29.12.2017 23:28
vše proběhlo v pořádku široký sortiment a dobré ceny
| 27.12.2017 20:37
+ Co objednam vzdy dostanu.

Celkem dobry vyber.
| 21.12.2017 15:28
+ Ozdoby podle popisu na internetu a nemusela jsem hledat v maloobchodě kde je mají - nákup v klidu - děkuji !

výhoda - určitě .
| 19.12.2017 21:06
Příjemná a ochotná obsluha. Perfektní domluva a rychlé vyřízení objednávky. Za mě super spolupráce.
| 14.12.2017 08:58
+ rychlé zpracování objednávky, kvalitní obal vzhledem ke křehkosti zboží

| 12.12.2017 19:13
výběr v klidu a pohodli
| 11.12.2017 17:43
rychlé dodání dobré ceny velký výběr sortimentu
| 11.12.2017 16:35
velmi rychlé dodání objednaného zboží
| 10.12.2017 17:06
+ velmi dobrá, vstřícná komunikace

| 10.12.2017 15:20
+ pohdlí z domova a široký výběr sortimentu

| 9.12.2017 19:29
+ rychlá, bezproblémová dodávka

| 9.12.2017 18:49
Přehledné stránky,bohatá nabídka.Nákup z domova.Zboží dle popisu,rychlost dodávky.
| 9.12.2017 18:42
+ nakup z domu

| 8.12.2017 21:17
perfektní služby
| 8.12.2017 18:24
+ zatím vždy spokojenost,nemám výhrady

internetový obchod ideál,osvědčen,jsem spokojená,rychlé doručení
| 8.12.2017 15:07
+ Já už jsem v obchodu nakupovala několikrát, jsem spokojená, protože sortiment pro cukrářskou výrobu je opravdu bohatý, zboží je kvalitní a dodávka je rychlá.

Já jsem spokojená
| 8.12.2017 10:45
+ rychlost

Ochota, rychlost, dobré ceny :-)
| 6.12.2017 21:29
Naprostá spokojenost
| 6.12.2017 20:33
nic mimořádného
| 6.12.2017 10:37
+ rychlé jednání
+ expres služba-doprava

| 4.12.2017 14:35
vždy vše v pohodě a včas
| 4.12.2017 12:57
+ Pokaždé když jsem si objednala, vždy přišlo nepoškozené zboží a včas kdy určí.

| 4.12.2017 10:54
Super, líbí se mi rychlost
| 3.12.2017 14:10
Nakupuji už několik let a jsem velmi spokojená. Mám vyzkoušený rady po telefonu a hodnotím na výbornou.
| 2.12.2017 07:37
+ vstřícné jednání - zapomněla jsem zaplatit bezhotovostně a z obchodu volali, zda mohou zaslat, nakonec jsem platila dobírkou

zásilka přišla vpořádku nádherné gelové barvy
| 1.12.2017 15:30
+ jsem spokojená

| 29.11.2017 16:47
+ krásný vyběr

vše moc dobré a krasný výběr
| 28.11.2017 13:25
Rychlý a bezproblémový nákup.
| 27.11.2017 19:44
+ Pěkné zboží, velmi rychlé zaslání.

Ostatním doporučuji.
| 27.11.2017 11:06
Zdobení a vše ostatní na vánoční cukroví kupuji jedině zde :-) Vřele doporučuji.
| 27.11.2017 08:17
S obchodem jsem velice spokojen
| 26.11.2017 10:53
rychlé, srozumitelné
| 25.11.2017 18:30
rychlost, perfektně zabaleno
| 24.11.2017 23:37
+ Vše skladem,skvělé zabaleno, veškeré informace pro alergiky,

| 24.11.2017 08:24
V jednom pytliku čokolády nalezen brouček, druhý pytlík otevřený/prasklý? Balónky měly dírky na koncích-vyřešeno posunutím uzlíku. Reklamací jsem nechtěla riskovat,že ji nestihnu vyřešit do narozenin.
| 22.11.2017 17:54
Velice a ráda doporučuji, vše naprosto v pořádku, rychlé dodání a skvělí výběr.
| 22.11.2017 13:17
+ Rychlé
+ Spolehlivé
- nic

Vše proběhlo k mé velké spokojenosti
| 22.11.2017 12:33
+ široký výběr
+ kvalitní výrobky
- pro amatérské cukráře více info k jednotlivým výrobkům - např jak se používají, co se z toho dá vytvořit

| 21.11.2017 21:06
+ rychlé dodání zboží

| 21.11.2017 12:05
rychlé, velký výběr
| 21.11.2017 08:14
jsem maximálně spokojena
| 20.11.2017 09:46
+ rychlý, spolehlivý, přehledný

| 19.11.2017 22:36
+ zboží bylo objednáno a dodáno rychle a spolehlivě

| 19.11.2017 14:38
+ rychlé doručení

Jsem s obchodem spokojená, objednávka byla vyhotovena velmi rychle, papír byl krásný a syn spokojený.
| 19.11.2017 10:06
+ spolehlivost, komunikace, rychlé dodání

| 18.11.2017 11:50
+ Rychlost a kvalita

| 15.11.2017 00:19
+ rychlé dodání

| 14.11.2017 22:06
+ ok

| 13.11.2017 21:14
+ Rychle dodani
+ Spokojenost se zbozim
+ Skvely obchod
+ Webove stranky jsou pekne prehledny
+ Komunikace s obchodem na vybornou
+ Celkova spokojenost

| 13.11.2017 10:57
Jsem velmi spokojená se zbožím,které je doručené v neporušeném stavu,což velmi ocenuji,mohu jen doporučit. Míla
| 12.11.2017 10:27
Již dlouhá léta využívám jejich služby a jsem velmi spokojená. Stále se k ním budu vracet.
| 10.11.2017 11:09
Rychlé dodání
| 9.11.2017 12:11
+ rychlost

| 8.11.2017 19:57
+ pohodlne ochota

| 8.11.2017 19:12
+ nemusím nikam chodit

| 8.11.2017 09:56
Vždy vyhověli
| 7.11.2017 18:03
Příjemné jednání a rychlé doručení.Všem doporučuji
| 7.11.2017 15:10
+ nakupuji z pohodlí domova
+ dost času n a výběr a rozhodování

velký výběr a čas na rozhodnutí.
| 7.11.2017 09:22
+ Nákup přes intrnet

| 6.11.2017 17:24
rychlé vyřízení objednávky
| 6.11.2017 13:43
+ Uzasny vyber a vzdy bezproblemovy nakup.

| 4.11.2017 18:56
+ Zboží je doručeno velmi rychle druhý den už je doma.Vše v eshopu je přehledné.

Jsem velmi spokojena, nenakupuji pravidelně a často, ale vždy vím, že se mohu spolehnout na rychlé dodání.Jen mám mnohdy problém s heslem a přihlášením.
| 3.11.2017 20:50
Vše OK , velká spokojenost
| 3.11.2017 14:03
+ Přijde mi to až domu

| 2.11.2017 22:40
+ doručili zboží do 2 dnů

Perfektně zabaleno, fotografie na jedlém papíře v prima kvalitě a rychlé dodání domů PPL
| 31.10.2017 13:04
+ velký výběr zboží
+ rychlé dodání
+ zboží bylo bezpečně zabaleno

| 22.10.2017 13:07
+ Rychlé dodání zboží, velký výběr a výhodné ceny

| 17.10.2017 17:40
+ Velký výběr
+ Slušné ceny
+ Dobrá komunikace

Doporučuji.
| 12.10.2017 10:04
Přehlednost, rychlost.
| 8.10.2017 01:25
Výhoda rýchlý nákup,příjemné jednání ,možnost výběru doručení.
| 3.10.2017 21:55
Pokud něco potřebuji tak jedině sem.... prostě úžasné :)
| 3.10.2017 10:02
+ rychlá odpověď a odeslání zásilky :-)

| 2.10.2017 19:22
+ rychlý a přehledný

dobré ceny,rychlý nákup v pohodlí
| 1.10.2017 10:43
+ dnes objednám, pozítří mám

| 28.9.2017 21:36
+ Rychle dodani

| 27.9.2017 10:16
+ Skvele ceny
+ Bleskova expedice

| 25.9.2017 19:06
+ přehledný eshop i s poradenstvím

| 22.9.2017 10:51
Super rychlost, zboží jsem potřebovala kvůli oslavě obratem a skutečně přišlo včas.
| 16.9.2017 14:36
Prostě super.
| 15.9.2017 19:21
+ nemusím běhat po obchodech

| 13.9.2017 14:22
S nákupem jsem byla spokojená. Mohu jen doporučit ostatním zákazníkům.
| 12.9.2017 09:43
Na Timidekor nakupuji pravidelně a nemůžu obchodu nic vytknout. Vždy seženu, co potřebuji, zboží je odesláno rychle a důkladně zabaleno, takže ani křehké věci se nikdy nepoškodily. Můžu jen doporučit.
| 6.9.2017 09:30
+ Je to nákup přímo do domu a děkují za něho

Výhoda..
| 5.9.2017 09:35
+ Rychlá doba dodání. Kvalitně zabalené zboží.
+ Rychlé jednání a perfektní internetové stránky. Velký výběr zboží.
- Žádnou nevýhodu jsem nenašla jenom samé výhody.

Perfektni obchod pro cukraře.
| 5.9.2017 09:08
+ dobré ceny
+ široký výběr
+ rychlost dodání
+ informace o stavu zásilky

nákup proběhl přesně tak, jak by měly e-shopy fungovat
| 3.9.2017 17:19
Naproetá spokojenost,vřele doporučuji :)
| 1.9.2017 17:10
vždy naprostá spokojenost
| 30.8.2017 12:02
+ zboží,které v jiných e-shopech nebylo
- nevím o žádných

| 28.8.2017 15:33
Spokojená
| 27.8.2017 18:48
Rychlé vyřízení , příjemná obsluha.
| 27.8.2017 09:25
Přehledný web, vždy skvělá komunikace, seženou i to, co zrovna nemají. Doporučuji.
| 26.8.2017 12:32
levná doprava, ovšem s Českou poštou, na kterou se nedá spolehnout, cožzpůsobilo, že balík mi dorazil pozdě a část zboží proto budu vracet, už je mi k ničemu
| 19.8.2017 10:25
Velmi se mi líbí přehlednost stránek. Ceny jsou velmi příznivé. A moc se mi líbí, že u produktů je i popsáno jak s ním manipulovat, použít....
| 18.8.2017 19:34
+ velice rychlé

| 17.8.2017 17:16
+ velký výběr a rychlé dodání

| 15.8.2017 14:51
+ Zboží obdržím vždy velice rychle
- Nyní mě mrzelo, že dost zboží nebylo skladem

| 11.8.2017 18:59
Jsem velmi spokojená
| 11.8.2017 13:46
Veliký výběr sortimentu, přehledné stránky, rychlé vyřízení objednávky. Jste jedničky.
| 4.8.2017 15:04
+ Vždy jsou všichni ochotní a vždy mi dobře poradí když si s něčím nevím rady

| 3.8.2017 14:24
Jsem spokojená s přehledem stránek.Máte zboží,které se špatně shání.Hlavně jedlý papír s potiskem.Jste super a dík.
| 31.7.2017 10:16
S nákupem , komunikací i s rychlým dodáním zboží,jsem maximálně spokojená a mohu jen doporučit.
| 31.7.2017 09:28
+ Velmi dobrý

| 22.7.2017 10:26
+ Zkusenosti vzdy jen dobre

| 20.7.2017 11:15
+ Vše je supeeeeer!

| 19.7.2017 19:45
výběr zboží dle nabídky dostatečný, přehledný, objednávka vyřízená okamžitě, dodání velmi rychlé, prostě skvělé
| 15.7.2017 09:49
+ rychlé dodání
+ možnost dodání do zásilkovny

| 14.7.2017 13:24
+ odesílané zboží je přesně podle informace do 24 hodin

zaměstnanci obchodu pracují na úrovni, jsou přesní a zabalené zboží přichází ve velmi dobrém stavu. Doporučuji zájemcům o zboží obracet se na tento obchod,
| 12.7.2017 11:18
+ dobrý výběr,rychlost dodání

| 10.7.2017 11:14
+ zboží dostávám včas,jestliže sama nezmotám objednávku

| 10.7.2017 09:07
rychlé a spolehlivé jednání
| 7.7.2017 21:19
S tímto obchodem jsem velice spokojená, velký výběr zboží a vždy vše dorazí v pořádku a včas.
| 7.7.2017 13:02
Super
| 29.6.2017 12:08
nevím výhodu a nevýhodu ale jsem vždy spokojená
| 28.6.2017 22:58
Opravdu rychlé dodání
| 26.6.2017 11:33
zboží bylo dodané v krátké dodací době,velmi kvalitně zabalené
| 25.6.2017 20:57
+ NAKUPOVÁNÍ Z DOMU.
+ RYCHLOST VYŘÍZENÍ.
+ OBČASNÁ SLEVA NA POŠTOVNÉ A BALNÉ.

DOPORUČUJI VŠEM. NEVIDÍM ŽÁDNÝ PROBLÉM.
| 21.6.2017 11:11
+ najdu vše potřebné na jednom místě
+ zboží je v dobré kvalitě
- je potřeba u potah.hmot popis na co jsou nejvhodnější
- jaké hmoty se spolu dobře spojují

vše kvalitní najdu u vás nemusím z ničím jiným nenámým laborovat, sázím na jistotu pro lajka je vše srozumitelné na vašich stránkách se dá velmi dobře orientovat
| 16.6.2017 00:57
+ Zaujal mne váš obchod.

Velký výběr sortimentu. Byla to má první zkušenost. Doporučuji. Celková spokojenost.
| 8.6.2017 17:26
+ Velký výběr zboží a slušné ceny
- Žádné

Celkově spokojen doporučuji
| 7.6.2017 11:26
+ velký výběr
- některé ceny by mohly být nižší, některé zboží je dlouhodobě nedostupné

dobrý obchod s velkým výběrem a rychlým dodáním
| 5.6.2017 11:20
+ rychlost dodání

přehlednost zboží, ochota ,ceny u některého zboží přijatelné, obchod doporučuji
| 4.6.2017 21:03
+ pohodlné a rychlé

byla jsem spokojená
| 4.6.2017 18:11
+ Velký výběr sortimentu,rychlá doprava objednaného zboží.

| 3.6.2017 19:14
+ Zboží dorazilo do dvou dnů.Velmi rychlá dodávka.
- Jen mám vždy menší problém s heslem.Nechtěla jsem ho měnit, ale jinak vše dobré.

| 2.6.2017 10:12
+ úžasná rychlost vyřízení objednávky
- o žádných nevím

| 27.5.2017 21:48
+ velký výběr zboží
+ rychlost v komunikaci
+ slevové akce

bezproblémový obchod, všem mohu doporučit
| 27.5.2017 21:39
+ má dobré a kvalitní věci
- žádné

Velice milý přístup a kdykoliv zavolám a potřebuji nějakou radu, velice rádi a ochotně poradí
| 27.5.2017 18:02
+ přehledný nákup, rychlost dodání
- žádné

velká spokojenost
| 26.5.2017 13:35
DOPORUČUJI
| 23.5.2017 19:45
Doporucuji
| 23.5.2017 18:06
Objednavka dorazila perfektně zabalená, nad moje očekávání, přibalen byl i malý dárek :-)
| 21.5.2017 03:26
Naprosto perfektní komunikace, rychlost expedice zásilek úžasná, velmi vítam možnost přepravy do zasilkovy.Vždy jsem maximálně spokojená.
| 20.5.2017 11:17
+ Byl to první nákup,je těžké hodnotit,ale vse proběhlo bez problémů.
- Nevím

Naprostá spokojenost
| 19.5.2017 19:26
+ velký výběr zboží
+ přehlednost stránek
- žádné

doporučuji
| 17.5.2017 11:45
+ rychlost
- nic

| 15.5.2017 19:01
+ přehlednost, kvalita
- nevím

vše ok
| 13.5.2017 21:58
+ skvělá nabídka
- -

vřele doporučuji
| 13.5.2017 17:08
Přehledné internetové schrány,rychlé vyřizení obědnávky.Doporučuji i ostatním.
| 12.5.2017 18:52
+ široká nabídka

| 11.5.2017 18:37
+ přehledné stránky
+ kvalitní zboží za dobrou cenu
+ skvělá komunikace
- o žádných nevím

V obchodě nakupuji pravidelně, jsem spokojená s kvalitou zboží i cenou. Obchod má přehledné stránky a objednané zboží je doručeno v krátkém čase. Všem vřele doporučuji.
| 10.5.2017 22:59
+ Rychlé jednání
- Nevím

Objednávka okamžitě přijata,rychlé zaslání a doručení.Děkuji
| 10.5.2017 20:47
Nízké hodnocení kvality dopravy zboží způsobila česká pošta, která se ani neobtěžovala o pokus o doručení. Zboží jinak bylo pro dopravu zabaleno perfektně.
| 10.5.2017 16:48
Bezva obchod, vše potřebné v jednom
| 9.5.2017 20:04
+ zásilkovna a rychlost dodání
- nemá

doporučuji
| 8.5.2017 18:37
+ Všechno co potřebuji je na jednom místě, široký sortiment a ochota

Spolehlivý a bleskový obchod
| 6.5.2017 22:09
+ Pracovnice byla strašně moc ochota,milá a za to děkuji takové lidi se straně špatně nachází.zbozi které jsem si objednala není poslední.

Milí lidé, suprové zboží rychlé dodání no úžasný obchod,jen jedna vitka PPL doručovatele bych vyměnila,ale to je jeden ze sta.
| 6.5.2017 10:10
+ Zboží mi přišlo ze nebylo předražené a bylo kvalitní
- Hůře jsem se orientovala a jejich stránkách

Myslím ze mi vyhovuje, rychle dodání,bez problému, zboží dorazilo v pořádku
| 6.5.2017 06:28
+ Rychlost a kvalita

Vřele doporučuji.
| 5.5.2017 20:38
+ E dobrej obchod

Doporučuji
| 5.5.2017 18:09
+ Ochotu a rychlost

Ochota a kvalita
| 5.5.2017 09:48
+ přehlednost, velký výběr
- ne

doporučuji, vstřícné jednání
| 4.5.2017 16:31
+ rychlé jednání,komunikace,odbavení zboží
+ přehledné stránky k nákupu
+ skvělé ceny
+ spokojenost se zbožím

doporučila bych tento obchod pro rychlé a bezproblémové jednání,dopravu ,skvělé ceny,nemám žádný problem s obchodem,jsem spokojená
| 4.5.2017 09:09
+ široký sortiment

profesionalita, kompletni nabidka
| 3.5.2017 19:20
+ přehledný a rychlé nakupování
- nevím

Doporučuji
| 24.4.2017 07:59
+ rychlost a spolehlivost
- neznám

doporučuji pro velký sortiment zboží a rychlost vyřízení objednávky
| 23.4.2017 18:36
skvělý obchod,pravidelně zde nakupuji a jsem moc spokojená
| 22.4.2017 17:53
+ Velký výběr zboží
- žádné

Jsem velmi spokojená s tímto obchodem a rozhodně ho všem kdo rádi pečou doporučuji.
| 22.4.2017 10:48
+ Příjemná komunikace.

| 21.4.2017 22:55
+ převzetí v blízkosti bydliště a dobírka
- web se často a hodně seka

super
| 21.4.2017 20:15
Spokojenost
| 19.4.2017 20:53
+ Prodejna je v místě bydliště
+ Můžu si zboží vyzvednout na prodejně
- Nenašla jsem žádné

Obchod doporučuji
| 16.4.2017 18:54
+ V okolí nikde tu takový obchod není,v klidu domova si vyberu,co potřebuji..
- nevím

Jsem velmi spokojená s tímto obchodem,budu zde objednávat i nadále.
| 15.4.2017 18:47
+ Široká nabídka zboží,rychlost dodání.

| 15.4.2017 15:13
+ Rychlost dodání a kvalita zboží.
- Žádné.

Super, hlavně obrovský výběr kvalitního zboží dle potřeby.
| 11.4.2017 10:48
+ Priznive cevy
- Nic

Super komunikace jak ptez email ta po telefonu. Nakupuji zde pravidelne.
| 10.4.2017 21:55
+ rychlost, vstřícnost

| 7.4.2017 20:07
+ spolehlivost
- užší nabídku zboží

| 7.4.2017 14:22
+ Spolehlivost.Rychlost. Vše vždy čerstvé.

Doporučuji všema deseti.
| 3.4.2017 13:14
+ u zboží napsán popis, k čemu se to hodí atd.
+ rychlé doručení
+ zboží dodáno v perfektním stavu

Zboží je v perfektní kvalitě, na internetových stránkách jsem se dočetla, k čemu je dobré zboží používat a k čemu ne, perfektní komunikace a rychlé dodání, určitě všem doporučuji
| 3.4.2017 06:27
spokojenost
| 31.3.2017 09:56
+ Perfektní komunikace!!! ochota, brzká dodací lhůta, kvalita, rozmanitost zboží, cena :)
- nemyslím, že má nějaké slabiny :)

Rozhodně doporučuji! Jinde nenakupuji ;)
| 29.3.2017 08:07
+ Kvalita a sortiment, který jinde není
- nejsou

Obchod doporučuji. Nemám námitek.
| 28.3.2017 15:23
+ Dobrý výběr zboží
- Nevím o nich

Dobrý výběr zboží,dobré ceny rychlost dodání
| 24.3.2017 16:05
+ Kvalita, cena..
- Žádné.

Super!
| 23.3.2017 15:18
+ okamžitě odesílají zboží
- žádné

doporučuji
| 20.3.2017 16:21
+ dostupnost, kvalita zboží, srozumitelnost a jasné jednání
- nevím o ničem

přesný, jasný kvalitní
| 19.3.2017 13:26
+ - přehledné stránky
+ - široký výběr
+ - velmi rychlé dodání zboží

| 15.3.2017 17:59
+ Vstřícnost, rychlost, spolehlivost!!
- Nemá!!

Doporučuji!! ☺️
| 13.3.2017 15:46
+ rychlost
- nevím o žádných

super
| 7.3.2017 12:00
+ rychly a není predrazeny
- zadne

spolehlivost
| 2.3.2017 13:40
+ rychlost a spolehlivost
+ vyzvednutí zboží v místě práce
- nemá

| 28.2.2017 13:45
+ rozmanitost a výběr sortimentu
- nemá

super
| 27.2.2017 18:18
Mám tento obchod moc ráda a ráda se sem vracím. Ještě nikdy nezklamali. Přeji spoustu spokojených zákazníků.
| 27.2.2017 06:55
+ velký výběr zboží
- nevím žádné

doporučuji ostatním, dobré ceny, dodací lhůty, výběr
| 26.2.2017 13:29
+ Cukrářské zboží až do domu
+ Rychlé dodání
- Zatím o žádných nevím

Rychlý nákup Zboží dovezou až do domu Přijatelné ceny
| 24.2.2017 16:27
+ přehlednost,úspora času
- nemá

doporučuji,rychlá dodávka,výborná komunikace
| 24.2.2017 10:26
+ rychlost dodání
- nic

spokojenost
| 22.2.2017 19:40
+ velký výběr a rychlé jednání

doporučuji
| 19.2.2017 21:46
+ Velký výběr
- Nevím

Zboží objednáno ve večerních hodinách, druhý den odesláno, třetí den připraveno k vyzvednutí, dobře zabalené.
| 19.2.2017 12:55
+ RYCHLOST, DOBRÁ CENA

DOPORUČUJI
| 18.2.2017 23:42
+ Vyberu, objednám, dojde včas -co víc si přát
- nevím o žádné snad jen více videozáznamů jak pracovat s některými surovinami

Vřele doporučuji. Perfektní jsou videa jak pracovat s některými surovinami
| 17.2.2017 15:01
+ Rychlé doručení

| 16.2.2017 19:59
Krátká dodací lhůta, perfektně zabaleno, velmi kvalitní provedení. Maximální spokojenost
| 12.2.2017 20:39
+ Rychlost a dobre ceny

Super ve vsech ohledech .priste zas objednam....
| 10.2.2017 13:51
+ Velký přehled produktů a akčních cen
- Nemá

Vždy je přehledně vidět co je k dispozici nebo kdy to bude k dostání
| 6.2.2017 08:45
+ je přehledný, ochotný personál
- že je od mého bydliště daleko:-)

doporučuji vřele
| 2.2.2017 21:52
+ sama si vyberu co potřebuju,
+ nesnaží se mi nikdo výrobek vnutit
- mírné problémy se zásilkovnou,
- napíšou půl hodiny před zavřením prodejny, že je balík na místě

| 30.1.2017 13:38
+ Ŗychlost
+ Široký sortiment

Doporučuji
| 30.1.2017 10:53
+ velký výběr z dekorů na jedlý papír
+ nemusela jsem sama dodávat obrázek (byl už v nabídce:-))
- pro mne nemá

co jsem potřebovala, měli nejen v nabídce, ale i na skladě.
| 29.1.2017 20:57
+ rychlost dodání

určitě doporučuji, 100% spokojenost
| 29.1.2017 11:37
+ Velký výběr, dobré ceny, rychlé dodání

| 24.1.2017 21:59
Obchod doporučuji. Vstřícná komunikace a velká ochota vyhovět. Děkuji.
| 23.1.2017 16:45
Nákup jsem ve čtvrtek odpoledne /k večeru objednala a v pondělí bylo již doručeno. Zboží odpovídá.
| 23.1.2017 10:55
+ Velký výběr zboží a dobré ceny.
- O ničem nevím.

Už jsem zde několikrát nakoupila, vždy zboží dorazilo v naprostém pořádky. Jeden den jsem objednala a druhý už jsem měla doma. Za mě doporučuji.
| 21.1.2017 21:35
+ Vyrobky za dobrou cenu
- Nevim

Dobrý obchod za dobrou cenu
| 21.1.2017 19:21
+ Kvalitní potraviny
- Nic

Proste super
| 21.1.2017 14:40
dobrá komunikace přehladnost stránek dobré ceny ryché dodání zboží
| 20.1.2017 16:04
+ přehlednost stránek
- neuvádím

spokojenost
| 19.1.2017 15:53
+ Pro mě bylo výhodné vyzvednutí zboží na pobočce zásilkovny.

Objednala jsem na poslední chvíli a zboží došlo velmi rychle.
| 17.1.2017 13:52
+ pohodlný výběr a dodání až do domu

doporučuji ostatním, mám dlouhodobě dobré zkušenosti
| 16.1.2017 22:05
+ Když objednám, mám zaručenou rychlou dodávku a dobré zboží.

Rychlost, výborná komunikace, srozumitelnost
| 15.1.2017 16:11
+ Najdu zde všechno co potřebuji a mužů se spolehnout na včasné dodání

Vřele doporučuji
| 12.1.2017 10:40
+ široký sortiment

Jsem naprosto spokojená.
| 12.1.2017 10:09
+ Skvělí sortiment zboží,rychlé dodací lhůty,výborná spolupráce se zákazníky
- Na žádné jsem doposud nepřišla právě naopak

Skvělí,rychlí,přehledné vebové stránky,spousta sortimentu na výběr no prostě nemám co vytknout
| 8.1.2017 20:59
+ Rychlost, jednání
- Žádné

nakupujte s radostí
| 8.1.2017 17:00
+ přehledný web, ceny, rychlost dodání
- žádné

Přehlednost nabídky,výběr zboží, rychlost dodání, komunikativnost.
| 27.12.2016 16:03
+ nemusím nikam chodit,,
- asi žadné

již jsem zde nakoupila a byla jsem spokojená ,doporučuji každemu,
| 27.12.2016 12:43
nakupuje se mi zde hezky , zboží chodí včas ,jsem spokojená
| 24.12.2016 21:13
Spolehlivost,ochota
| 22.12.2016 18:05
Rychlá komunikace a super rychlé dodání. Prostě 100%
| 19.12.2016 20:04
+ DOSTUPNOST VŠEHO ZBOŽÍ,VELICE DOBŘE SE NAKUPUJE.

VYBORNÁ KOMUNIKACE,RYCHLÉ DODÁNÍ ZBOŽÍ.
| 18.12.2016 13:45
+ Rychlost dodání, dobré ceny.
- O žádných nevím

Poprosila jsem o rychlé zaslání a druhý den jsem měla doma. Vždy mi balíček hned zašlou, nejlepší obchod.
| 18.12.2016 01:14
Pěkné zboží, vstřícné jednání, spolehlivost.
| 16.12.2016 11:24
+ Velký výběr jedlých papírů:-)
- žádné, byla jsem vždy spokojena

Vřele doporučuji, zboží dorazilo vždy včas a v pořádku, perfektně zabalené a v očekávané kvalitě. Za mě obrovská spokojenost a až budu potřebovat, opět u Vás ráda objednám!
| 14.12.2016 18:35
+ dobré dodací lhůty
- nejsou

doporučuji všem
| 14.12.2016 13:54
+ - přehledné stránky
+ - velký výběr zboží
+ - dobrá komunikace
+ - rychlé vyřízení objednávky
- - žádné

Nákup v tomto e-shopu doporučuji, velká spokojenost.
| 10.12.2016 11:32
+ Kvalita zboží,rychlost,přehlednost a velký výběr.

| 9.12.2016 09:17
+ přehledný - vím co mají přesně v nabidce - nebo eventuelně kdy jsou schopni zboží dodat
- žádné

| 8.12.2016 21:39
+ spolehlivost
+ široký sortiment
+ rychlé vyřízení

Nakupuji v tomto obchodě již několik let, hlavně před Vánocemi.Cukrové zdobení dodá vánočnímu cukroví pestrost a ještě lepší vzhled.
| 5.12.2016 07:55
+ Jsou zde věci, které běžně u nás v obchodech nekoupím.

| 4.12.2016 08:10
+ Rychlost dodací lhůty,výborná komunikace s obchodem.

Vše proběhlo rychlostí blesku,jsem spokojená
| 30.11.2016 22:34
+ Objednám v poklidu z domu
- nevím

Využívám služby obchodu nepravidelně dle potřeby.Peču pouze pro rodinu nebo spíše pro děti a tak využiji hlavně zdobení a polevy.
| 30.11.2016 08:19
+ Rychlá reakce na objednávku.
- Obchod nemá žádné slabiny. Nespokojená jsem byla se službou PPL.

Obchod doporučuji.
| 29.11.2016 23:55
vše ok
| 29.11.2016 19:39
+ Klid domova
- Nebyly žádné

Rychlý nákup včasné doručení
| 29.11.2016 18:44
+ Pěkné a přehledné webové stránky.
+ Bezkonkurenční cena námi poptávaného zboží.
+ Výborná komunikace a rychlé dodání zboží.
- Nic.

Naprostá spokojenost.
| 29.11.2016 17:22
+ Kvalitní zboží, které postradám v běžných obchodech
+ Široký sortiment zboží
+ Možnost výběru gramáže
+ Dobré ceny
+ Možnost velkého výběru doručení
- Žádné jsem nenašla

Velký výběr Dobré ceny Dobrá komunikace Rychlé doručení
| 27.11.2016 14:31
+ rychlost, spolehlivost, velký výběr

v tomto obchodě nakupuji pravidelně a vždy jsem maximálně spokojena. zboží je dodané rychle, kvalita odpovídá.
| 27.11.2016 10:15
Doporučuji nákup s ohledem na rychlost a spolehlivost dodávky
| 24.11.2016 19:51
+ spoľahlivosť
+ rýchlosť
+ odbornosť

Veľmi seriózny prístup, ochota pomôcť, kvalitný tovar, rýchle dodanie od objednania a kvalitne zabalený tovar proti poškodeniu. Jednoznačne doporučujem ostatným.
| 23.11.2016 11:24
+ Prehled a nakup z domu
- Nevim

Spokojena doporucuji
| 21.11.2016 18:00
+ rychly nakup velka nabidka

nakupujte u odborniku diky
| 17.11.2016 21:37
Vše v pořádku. Děkuji a obchod doporučuji.
| 17.11.2016 20:18
+ dostupnost osobního vyzvednutí

| 15.11.2016 15:59
+ všechny
- poštovné,jako všude

super,nakupujte
| 15.11.2016 06:21
+ pestrý sortiment
- žádné

URČITĚ DOPORUČUJI
| 12.11.2016 20:23
+ perfektní zboží,velký výběr,rychlost dodání, prostě supr

| 10.11.2016 21:17
+ úžasně rychlé dodání, vče skvěle zabelené a odpovídající kvality, velmi doporučuji

| 10.11.2016 14:04
+ velký výběr zboží
+ pěkná cena gelových barev Wilton
+ zajímavé svíčky na dorty, já koupila hrající svíčku
+ velký výběr posypů na dorty a pěkné ceny
- žádné

Bezva obchod, pěkné ceny, rychlé dodání.
| 10.11.2016 13:30
+ rychlost
- nemá

| 10.11.2016 12:11
Velká spokojenost s obchodem, rychlé vyřízení objednávky - opakovaně.
| 9.11.2016 21:38
+ Jednoduché objednávky z domova

Už jsem zde nakupovala několikrát takže jde o zvyk. Určíte věci nemusím shánět složitě v obchodech a jednoduše objednam přes internet. Doporučuji ho všem,kteří rádi pečou a potrpí si na kvalitu.
| 5.11.2016 16:59
+ Velký výběr, nad 1500 doprava zdarma, výborná komunikace, rychlost dodání

Vřele doporučuji a ráda se vracím jak nakupovat, tak hledat inspiraci a nové cukrářské potřeby.
| 5.11.2016 15:14
+ Rychlá komunikace, okamžité zaslání zboží. Naprostá spokojenost !!!

| 2.11.2016 12:58
+ Rychlost, spolehlivost, ochotnost, velmi dobré informace o zboží
- o žádných nevím

určitě bych obchod doporučila. Osobně jsem velmi spokojená jak se zbožím, tak i s pracovníky tohoto obchodu
| 1.11.2016 13:13
+ Rychlost,přehlednost
- nevím

Doporučuji
| 30.10.2016 22:13
+ je to rychlé azboží dojde vždy v pořádku

velmi dobré
| 30.10.2016 16:23
+ Rychlost a kvalita

| 27.10.2016 19:25
+ Objednávku z domova a doručení ve velmi krátké době...

| 24.10.2016 16:09
+ velký výběr

jsem moc spokojená mají velký výběr.Rychlá obj.a doporučuji všem
| 22.10.2016 21:12
+ Kompletní nabídka
+ Výhodné akční nabídky

Dobrý kup
| 22.10.2016 21:05
+ rychlé dodání, žádné problémy

S chutí a radostí nakupujte.
| 20.10.2016 22:33
vyhovuje mi rychlost dodání
| 20.10.2016 13:52
+ rychlost dodání
+ kvalita
+ velký výběr

spokojenost
| 19.10.2016 14:50
+ V obchodě jsem našla zboží, které jsem potřebovala. Vybírala jsem na netu v několika obchodech, ale pouze tento obchod měl mnou potřebné zboží.
- Nemou nic vytknout.

Už jsem napsala svůj názor, byla jsem velmi spokojena, jen jsem tento obchod objevila pozdě, ale to je moje chyba...
| 19.10.2016 08:53
+ rozmanitost a výhodné ceny pří větší objednávce.
- Dlouhodobě nemáte tác na poschoďový dort.

| 17.10.2016 07:53
S nákupem jsem byla spokojená
| 16.10.2016 18:10
+ včasné dodání
- nevím nemá

je spolehlivý
| 15.10.2016 23:56
+ zboží si v klidu prohlédnu a v klidu objednám
- nedostupost některého zboží

velmi vstřícní:))))
| 12.10.2016 10:15
+ nemusím chodit po obchodech a shánět,zboží
+ je pro mě cenově dostupné
- nic jsem nezjistila

některé zboží není v obchodech
| 9.10.2016 20:06
+ skvělá komunikace emailem
+ skvělá komunikace při objednávce po telefonu
+ a super rychlé dodání zboží

opravdu vřele doporučuji a sama si určitě v případě potřeby objednám v tomto obchodě. Jsem absolutně spokojená.
| 9.10.2016 12:21
+ Přehledný,rychlý.Má vše,co potřebuji.

Nemusím do obchodu,vyberu si v klidu domova. Se službami jsem spokojená.Obchod bych doporučila(doporučuji). Tip jsem dostala od kamarádky.
| 8.10.2016 18:32
+ Spolehlivost,rychlost

Příjemný nákup
| 4.10.2016 17:57
doporučuji
| 3.10.2016 17:01
+ rychlost, bez vekého poštovného zasila na místo mnou vybrané
- nevím o ničem

slušný rychlý
| 2.10.2016 21:18
+ dobrý nákup z domova
+ v obchodě výrobky nedostanu koupit

Dodávka zboží perfektní, jen Česká pošta se zasekla a ještě , že byl pátek a balíček byl doručen. Jinak bych fontánku na dort dávala pro radost jen sobě na zahradě. Totiž měl vnuk zrovna v sobotu oslavu narozenin a já už myslela, že balík Česká pošta nedoručí. Přitom už den předem byl na poště a nedoručili jej. Služby Timidekoru jsou výborné. Díky.
| 2.10.2016 14:57
+ Rychlost dodání zboží, velký výběr, ochota.
- Nemá

Doporučuji
| 28.9.2016 11:33
+ Rychlost, kvalita zboží.
- Několik úplně stejných věcí jsem nakoupila v Globusu levněji.

Perfektně fungující obchod. Kvalitní zboží. Bohatý sortiment.
| 27.9.2016 23:01
+ Rychlost dodání zboží.
- Přála bych si větší sortiment ochucených ztužovačů šlehačky.Ale to není nedostatek,jen moje přání.

Jsem spokojená s rychlostí dodání zboží. Většinu věcí zde seženu.
| 26.9.2016 18:44
+ - přehledné stránky
+ - rychlé dodání zboží
+ - nakupuji zde pravidelně a jsem velmi spokojená s komunikací i zakoupeným zbožím
- - o žádných nevím

- vřele doporučuji
| 26.9.2016 13:05
+ široký sortiment a rychlé dodací lhůty
- neznám

široký sortiment a rychlé dodací lhůty
| 21.9.2016 15:42
+ Cenově dostupné zboží
- Žádné

Rychlost a spolehlivost
| 21.9.2016 14:05
+ široký sortiment zboží

Jsem spokojená s nabídkou zboží i dopravou
| 20.9.2016 13:01
+ přehlednost
+ široký sortiment cukrářských potřeb
- žádné

mohu jen doporučit
| 12.9.2016 12:49
+ mohu nakupovat z domova.

Ano doporučila vždy mají co potřebují děkují jim.
| 4.9.2016 19:38
+ přehledné internetové stránky, kvalitní zboží za dobré ceny
- -

Doporučuji ostatním. Měnila jsem objednávku a setkala jsem se se vstřícným a ochotným jednáním.
| 1.9.2016 15:13
+ Absolutní rychlost.

| 1.9.2016 10:26
+ široký sortiment zboží

| 30.8.2016 20:13
+ jsem spokojená s kvalitou a proto budu i nadále objednávat
- žádné

doporučuji -kvalita i rychlost jsou velmi dobré
| 26.8.2016 14:43
+ Rychlé dodání,kvalita a nemusím nikam jezdit,odednam z domova a ušetřim čas...
- Žádné...

Vyskousejte a určitě budete spokojeni...
| 25.8.2016 08:53
Perfektní služby, se kterými se setkávám málokdy. Rozhodně doporučuji.
| 22.8.2016 18:48
+ Velmi kvalitní výrobky. Rychlé dodání zboží, hned do druhého dne.
- Nic mě nenapadá.

Toto byl můj první nákup a byla jsem velmi překvapená rychlostí dodání. Jeden den jsem objednala a hned druhý den mi přišla sms, že mi to budou doručovat. Zboží bylo hezky zabalené proti poškození. Tento obchod mohu jen doporučit.
| 22.8.2016 15:02
+ Přehledné stránky, široký výběr sortimentu.
- Nevím o žádných.

Co jsem potřebovala jsem našla v jednom obchodě. Zboží přišlo v pořádku a bleskurychle. Příště budu objednávat zase tady a dalším nakupujícím nákup vřele doporučuji.
| 21.8.2016 12:01
+ Najdu kdykoliv zboží,které potřebuji.
+ Vyhovuje i cena a zboží.
+ Webové stránky jsou přehledné.
+ Obchod mi zasílá novinky i výhody.
- Nevím o ničem.

Jen bych mohla doporučit mé získané zkušenosti,které jsem už uvedla.
| 15.8.2016 20:09
+ množství zboží
- u některých výrobků vyšší cena

doporučuji
| 12.8.2016 21:44
+ spolehlivost,obj.zboží vždy v pořádku a včas dorazilo.

doporučuji
| 9.8.2016 16:54
+ Přehlednost, rychlost dodání, kvalita.

Doporučuji!!!!
| 8.8.2016 16:34
+ velký výběr, rozumné ceny,rychlé jednání
- žádné jsem zatím neobjevila

doporučuji,velký výběr a během pár dní zboží doma
| 8.8.2016 12:32
+ Přehlednost v nabídce.
+ Výběr.

Překvapila mě rychlost dodání. Telefonicky jsem objednala a druhý den bylo zboží doma.
| 7.8.2016 15:44
+ Rychle dodani,velky vyber

| 5.8.2016 15:17
+ Za velkou výhodu považuji doručení na zásilkovnu - rychlé, cenově výhodné, vyzvednutí bez čekací doby.

Mohu jen doporučit, doručení bylo v pořádku, rychlé vyřízení objednávky, zboží dorazilo bez poškození. Nakupovala jsem již několikrát a vždy proběhlo vše zcela bezchybně.
| 2.8.2016 13:40
+ Rychlost dodání.
- Nevím.

Já jsem byla spokojena.
| 2.8.2016 08:07
+ Možnost nákupu produktu,ktere nejde nikde koupit.
- Jediný problem jsem měla u nákupu,kdy jsem se nemohla zadat adresu a jmeno pořát jsem se vracela k nákupu.

Určitě bych váš obchod doporučila byla jsem s vámi spokojena.
| 1.8.2016 05:52
Jsem velice zpokojená, ráda zde nakupuji
| 29.7.2016 13:30
+ Veľmi rýchle dodanie s možnosťou prevzatia na odbernom mieste.

| 29.7.2016 13:19
+ rychlost dodání, kvalitní zboží

| 28.7.2016 23:42
+ bylo to rychle zaslane a v poradku. Moc dekuji

| 28.7.2016 21:43
+ už jsem objednávala a vždy přišlo zboží rychle a v pořádku

jsem moooc spokojená se službami e-shopu. I když jsem si vybrala možnost "platby předem",firma nečekala na připsání peněz na účet a poslala mi zboží obratem s oznámením,že jim záleží na mé spokojenosti,aby jsem měla zboží doma co nejdříve. jsem nadšená z takové ochoty,v dnešní době - nečekat,až přijde platba,věřit zákazníkovi a odeslat zboží... tento obchod velice doporučuji!!!
| 26.7.2016 19:18
+ Rady, návody
- nic

Jsem spokojená.
| 26.7.2016 14:15
+ rychlost doručení
+ cena
+ nabídka

Vybraly jsme si z vcelku široké nabídky vše potřebné, líbila se nám možnost nechat si poslat zboží do úschovny, v našem městě jsou dokonce tři, takže odpadly zbytečné starosti s poštou stejně jako část nákladů. Vše dorazilo rychle a v pořádku.
| 25.7.2016 16:23
+ rychlá dodávka

super
| 24.7.2016 14:47
Všem doporučuji....
| 21.7.2016 10:30
+ Rozmanitý sortiment.
+ Pestrost kvalita , dostupne ceny.
- Zadne

Rozmanitý sortiment vse potrebne na jednom městě. Byla jsem velmi spokojena co jsem objednala dorazilo. Ano Je to super obchod.
| 18.7.2016 12:22
+ vstřícnost, ochota
- žádný jsem nenašla

rozhodně nákup doporučuji, i já zde nenakoupila naposledy, budu se ráda vracet
| 18.7.2016 09:00
+ Opravdu rychlé dodání - objednáno v pátek kolem poledne a v pondělí dopoledne jsem měla zboží připraveno k vyzvednutí v zásilkovně.
+ Dobré ceny.
+ Zboží je čerstvé a má dlouhou trvanlivost.
- Žádné.

Rozhodně doporučuji!
| 15.7.2016 22:49
Velký sortiment,spokojenost s cenami a rychlost.Doporučuji určitě
| 12.7.2016 11:27
+ Rychlost dodání,informace o stavu objednávky,příznivé ceny

Určitě doporučuji
| 10.7.2016 21:50
+ rychlost dodání
- žádné jsem nenašla

| 10.7.2016 12:54
+ spolehlivost

| 10.7.2016 08:00
+ Výběr zboží, cena, rychlost dodání. Možnost vyzvednutí na prodejně
- Nic

| 6.7.2016 21:53
+ široký sortiment

| 5.7.2016 10:05
+ Velký sortiment
- Nic

Doporučuji
| 2.7.2016 20:06
+ Vydej v zásilkovně
- Nevim

Rychlost
| 2.7.2016 18:44
+ spolehlivost
- žadné

TIMIDEKOR mohu všem doporučit
| 30.6.2016 23:27
- zapamatovatelnost

Dobrý obchod, dovedu si představit profesionálnější e-shop, ovšem v tomto oboru standard, spíše lepší.
| 30.6.2016 21:29
+ Velký výběr zboží
- nenašla jsem

Perfektní obchod,pro mne nejlepší z řady "cukráren",videa jako pomoc pro začátečníky,formy skvělé a suroviny taktéž.Doporučuji!
| 28.6.2016 18:03
+ Velký výběr,bezproblémová komunikace a kvalitní doprava přes DPD.
- Žádné

Jednoznačně spokojenost, bez jakýchkoliv připomínek.
| 28.6.2016 14:04
+ rychlost
- žadne

doporucuji
| 28.6.2016 09:28
+ Hodne veci na jednom miste

super,rychla dodaci lhuta
| 27.6.2016 21:09
+ Nemusím nikde zchánět po částech.

doporučila
| 27.6.2016 13:09
+ -rychlost
+ -dostupnost
+ -velký výběr
+ -spolehlivost

| 27.6.2016 11:09
+ rychlost, druhý den, jsem měla objednávku nachytanou v Zásilkovně a to byla platba předem na účet :-)Zboří dobře zabaleno.

| 27.6.2016 10:30
SUPR :)
| 23.6.2016 13:14
+ Přehlednost a dostupnost produktu

| 20.6.2016 18:46
+ kvalitní zboží
+ rychlé dodání
- -

Doporučuji
| 20.6.2016 12:38
+ rychlost, výběr produktů
- nevím

doporučuji, vstřícný přístup
| 17.6.2016 10:22
+ Je přehledný a vždy nakoupím co potřebuji.

Super
| 16.6.2016 07:30
+ Rychle doruceni zbozi
+ Vyborna komunikace s dodavatelem i o vikendech

V tomto obchode nakupuji pravidelne na narozeniny mych dvou synu.Velmi ocenuji rychlost doruceni zbozi,vsechno objednavam na posledni chvii,zbozi dorazilo vzdy v poradku. Take ocenuji rady a informace o danych produktech vzdy s ochotou.
| 14.6.2016 12:17
Velmi vstřícné jednání!! Ještě jednou díky za snahu, postavičky na dort dorazily včas a dětská oslava se vydařila. Vřele doporučuji!!
| 13.6.2016 13:45
+ Mužu si zboží pohodlně a v klidu vybrat doma na internetu.

Perfekní přístup ,rychlé dodání ,jsem nadmíru spokojena a mužu všem jen doporučit.
| 13.6.2016 09:42
+ Vždy vše v naprostém pořádku. Odebírám od této firmy už spoustu let a nikdy nebyl problém.

| 10.6.2016 19:39
+ Výběr motivů
- žádnou výraznou slabinu jsem nezaznamenal

Byl to první nákup, jsem spokojen a doporučuji
| 8.6.2016 19:59
+ KVALITNI ZBOŽÍ,RYCHLÉ DODANÍ,VÝBORNÁ KOMUNIKACE

VŠEM DOPORUČUJI
| 7.6.2016 20:00
perfektni
| 6.6.2016 15:34
+ pohodlí nákupu z domova
+ široký výběr zboží
+ rychost vyřízení objednávky

Sem ráda že jsem natrefila na tenhle obcho, protože tady v okolí není nic podobného a je to pohodlnější i vzhledem rozšířené možnosti různého výběru zboží.
| 5.6.2016 23:57
+ Rychlost a kvalita jednání
+ Dostupná okamžitá rada

Vždy velká spokojenost.
| 5.6.2016 17:56
+ Kvalitní zboží a spolehlivost

Spokojená
| 31.5.2016 21:03
+ Dobry vyber potahovacich hmot a cukrarskych dekoraci a pomucek.Nektere veci levnejsi nez konkurence.Je treba vybirat eshop podle toho,cp potrebujete.Zbozi dobre zabalene,pri vetsim nakupu jsem obdrzela darek.Maji na webu i videonavody-obcas je prekvapive,ze krasny dort muze zvladnout i naprosty amater jako ja.
- Nektere zbozi je drazsi nez jinde,casto se mi stava,ze nektere veci nejsou momentalne skladem.U potahovacich hmot byva na webu uvedena i pomerne kratka doba min. trvanlivosti,je treba di na to dat pozor,popr. se doptat telefonicky ci mailem,zda to tak skutecne je.Kdyz mate mensi spotrebu,neda se nakoupit do zasoby,kdyz vim,ze treba za 6 tydnu budu pect dalsi dort.

Zatim zustavam vernym zakaznikem na nakup potahovacich hmot.Skvely chocoflex nenahradi potahovka dr. Oetker z Kaufu apod. A kdyz uz tady nakupuji,poridim pri jednom postovnem i zbytek dekoraci na dort.Ostatni potreby ale lze nakoupit asi i levneji jinde.Je treba trochu pohledat a porovnat.Obcas cerpam inspiraci i v navodech, ktere maji na webu.Dort Minnie se povedl uzasne.
| 30.5.2016 20:04
+ osobní odběr za přijatelnou cenu

| 30.5.2016 10:24
Rychlost......
| 29.5.2016 11:15
+ Objednání na pobočku, ve stejný den bylo zboží k vyzvednutí! Super!
+ Dobrá cena
- žádné

| 24.5.2016 09:14
+ Vše kvalitní a rychlé dodáno!
- Nemá žádné slabiny!

Perfektní komunikace...objednávka celá bez poškození a kvalítní výrobky.Jsem plně spokojená!
| 23.5.2016 15:24
+ Krasne ceny oproti ostatnim...fer jednani
- Asi bych pridala vice produktu k vyberu, ale jinak bych nic nevytkla.

Kvalitni, levny....jednoduse super nakup
| 23.5.2016 15:15
+ Spolehlivost.
- Nevim o žádných.

Ja jsem spokojena.
| 22.5.2016 11:34
Bol som aj som spokojny.
| 21.5.2016 08:08
Som spokojná s nákupom.
| 20.5.2016 16:10
+ rychlé vyřízení a brzká dodávka
- nevím

je to dobrý obchod a rychlé vyřízení a kvalita dává dobrou záruku
| 20.5.2016 08:53
- Žádné

Vše v naprostém pořádku
| 17.5.2016 22:47
+ přehled
+ dostupnost

| 17.5.2016 10:40
+ dobrá komunikace, rychlost vyřízení objednávky, možnost vyzvednutí na uložence

doporučuji
| 17.5.2016 09:02
+ přehlednost nabízeného zboží
- žádné jsem nenašla

velký výběr zboží,rychlé dodání velká spokojenost
| 16.5.2016 21:44
+ pěkné věci
- žádné

všem ho doporučuji
| 16.5.2016 13:26
+ ruznorodost
- nevím

ruznorodost a cenovu dostupnost.
| 14.5.2016 11:09
- - pomačkaná krabička kde bylo zboží

| 9.5.2016 13:09
+ Je levný a mají výběr.

S nákupem produktů u této značky, jsem byla moc spokojená.
| 9.5.2016 11:47
Zboží mi dorazilo hned druhý den po objednání, vše proběhlo bez problémů, naprostá spokojenost. :-)
| 8.5.2016 20:07
+ Rychlost a ochotu
- Žádné

| 8.5.2016 10:54
+ Vše je OK
- o žádných nevím

Naprostá spokojenost
| 6.5.2016 22:43
+ nabízí i produkty, které v jinde nemají

Protože jsem potřebovala zboží, které jinde nemají a mají velký výběr + solidní ceny. Obchod samozřejmě doporučuji.
| 6.5.2016 15:07
+ Zboží je vždy doručeno velmi rychle většinou jsem obdržela zásilku do dvou dnů. Nakupuji již několik let u Timidekoru a jsem velmi spokojena se službami.
- Jen bych uvítala více videí s návodem, jak použít a postupovat při tvoření s pomůckami, které si my zákaznice objednáváme.Většinou je text v cizím jazyce.Týká se pouze některých
- pomůcek kde mi tohle chybí.

Váš obchod jsem doporučila mým známým, pro rychlé vyřízení objednávek.Ve vašem obchodě nakupuji již několik let. Nepodnikám jen peču občas pro rodinu děti, vnoučata a své nejbližší přátele k narozeninám a pod.
| 6.5.2016 11:52
obchod je spolehlivý, má široký sortiment zboží, který stále rozšiřuje o nové produkty, ráda v něm nakupuji
| 5.5.2016 12:24
+ Velký výběr zboží
- Žádné

Kvalitně zabalené zboží.Rychlá dodací lhůta doporučuji všem.
| 2.5.2016 17:33
+ Velký výběr.
- žádné

doporučuji jsem vždy spokojená.
| 2.5.2016 15:34
nemám výhrady...:)
| 2.5.2016 12:32
+ velký výběr
+ návody na použití - videa
- žádnou jsem neobjevila

velice doporučuji
| 2.5.2016 08:22
+ Neuvěřitelná rychlost dodání:-)

Jen doporučuji!
| 1.5.2016 18:48
+ Velký výběr zboží
- nic

Jsem spokojena a určitě budu ještě nakupovat
| 1.5.2016 17:10
+ Libi se mi jak je vse vzdy poctive zabaleno a vcas dodano
- Skoda ze znejakych typu mobilu nejde pridat zbozi do kosiku, a mohlo by byt vice silikonovych formicek v nabidce

Mohu jen doporucit perfektni pristup
| 1.5.2016 15:37
+ Kvalitní produkty

Široký výběr Kvalita Úžasná spolupráce na zákaznické lince
| 29.4.2016 20:42
+ Nákup doma v pohodě.
- Žádné.

Super zboží.
| 27.4.2016 18:09
+ Velký výběr
- žádné

| 25.4.2016 12:32
+ Jsou zde i velice pěkné návody, jak dané dorty ozdobit.

Doporučuji
| 24.4.2016 14:18
+ kvalitní zboží
+ rychlost doručení
+ přehledné stránky
- chybí množstevní slevy
- výhody pro časté zákazníky

Velmi dobrá zkušenost s objednáváním i doručováním zboží. Nabídka kvalitního zboží a poradenského servisu.Dobrá zkušenost i s expresním doručením, příjemné vystupování po telefonu.
| 23.4.2016 21:15
skvělý obchod, rychlá komunikace
| 23.4.2016 13:00
+ ceny
+ rychlé dodání
+ velký sortiment
+ přehled nad objednávkou
+ Vše super

| 21.4.2016 12:45
+ siroka nabidka, rychlost dodani,videonávody a ochota a pomoc na zakaznicke lince
- Zadne

Urcite doporucuji
| 19.4.2016 17:13
+ Velký výběr zboží, rychlé dodání

Doporučuji
| 19.4.2016 12:55
+ rychlost, prehlednost, ceny, kvalita, komunikace
- prozatím jsem je neodhalila. uživatelský interface mi není až tak blízký - ale to je věc zvyku a vkusu.

doporučuji!
| 19.4.2016 11:40
+ velký výběr
+ rychlé dodání

určitě doporučuji, příště určitě zase nakoupím tady :-)
| 18.4.2016 21:07
+ Rychlost
+ Velká ochota
+ Kvalitní zboží
+ Velká spokojenost
- Nemá žádné slabiny

Velice doporučuji Nesetkala jsem se s žádnými nedostatky
| 18.4.2016 11:56
Vřele doporučuji, především mě potěšila rychlost dodání:-)
| 16.4.2016 21:03
+ Rychlé dodání, možnost vyzvednutí v zásilkovně, příjemná komunikace a vstřícnost
- žádné

maximální spokojenost - mohu jen doporučit
| 16.4.2016 11:16
+ vstřícnost a kvalita. Z mé strany vždy spokojenost

| 11.4.2016 15:00
doporučuji
| 10.4.2016 11:14
Zadne pripominky nemam.
| 10.4.2016 10:16
+ rychlé vyřízení

doporučuji
| 9.4.2016 14:12
+ Velký výběr zboží k výrobě dortiku
- Žadne

Vynikající pro zacatecniky - všichni jsou ochotni poradit
| 9.4.2016 10:41
Velmi ochotní,vstřícní,rychlý nákup.Vřele všem doporučuji.
| 9.4.2016 10:06
+ Velmi rychlá dodávka objednaných výrobků.
- nevidím žádné

| 5.4.2016 00:02
+ Kvalitní zboží a velmi jsem ocenila komunikaci,když jsem se mylně domnívala,že zboží není v pořádku.Rychlost dodávky a ochotu,se kterou mi bylo vše vysvětleno.

Tento obchod mi byl doporučen kamarádkou a jsem za to moc ráda.Zboží je velmi kvalitní,rychlá dodávka,zboží dobře zabaleno.Komunikace možná jak emailem,tak telefonicky.Jsem naprosto spokojená.
| 2.4.2016 16:53
+ Prehlednost,dobra komunikace,spolehlivost
- O zadnych nevim

Doporucuji
| 2.4.2016 10:40
+ Přehlednost obchodu, široká nabídka, velmi rychlé dodání zboží.

Nákup v tomto obchodu mohu ostatním jen doporučit.
| 1.4.2016 17:32
+ objednávka je brzy vyřízena

| 1.4.2016 10:18
+ -levné zboží
+ -velký výběr produktů

-velký výběr levného zboží -rychlé dodání -doporučuji ostatním
| 31.3.2016 09:15
- Objednala jsem barvu na obarvení marcipánu a barva, která přišla zdaleka neodpovídala obrázku u vás. Šlo o zcela jiný odstín fialové a tu už doma mám.

| 30.3.2016 19:58
+ rychlost

| 30.3.2016 12:14
+ Byl to jednoduchý nákup a vše proběhlo podle očekávání a tak, jak má.
- Nesetkal jsem se s žádnými

Jo, neváhejte a nakupujte tady.
| 29.3.2016 19:48
dobrý
| 29.3.2016 10:36
+ cena
+ sortiment
- žádné

perfektně zabalené zboží neuvěřitelná rychlost ostatním DOPORUČUJI
| 29.3.2016 09:13
+ - velký výběr
+ - rychlost dodání

| 28.3.2016 10:33
+ jediný druh výrobku- jinde asi není
- nevím

doporučuji
| 27.3.2016 19:46
+ perfektní komunikace s info linkou
- doprava firmou ppl katastrofa,kurýr projel a zapomněl zastavit.Celé odpoledne telefonování a vyhrožování nepřevzetím zásilky v případě pozdního dodání

Perfektní,jen jako doručovatele zboží nedoporučuji firmu PPL
| 27.3.2016 11:31
+ kvalita zboží,rychlost

doporučuji
| 22.3.2016 10:38
+ vše má pohromadě přehledné cenově dostupné
- nevím

doporučila
| 21.3.2016 10:36
+ Nabídku zboží

Neshledala jsem žádné vady. Skvělá komunikace. Rychlé dodání. Zboží odpovídá nabídce. Doporučuju!!!!!!!
| 20.3.2016 11:45
+ Široký sortiment potřeb na pečení
- Asi žádné, možná přehlednější stránky

| 18.3.2016 07:47
+ Dobra cena a rychle dodani

| 16.3.2016 13:51
+ všechny
- drahé poštovné

nakupujte
| 16.3.2016 10:04
+ Velký výběr zboží

Kdo rád peče jako amatér coš jsem já doví se mnoho novinek
| 15.3.2016 18:54
+ přehlednost nabídky, rady

velká spokojenost, budu-li potřebovat zase něco k pečení dortů, určitě nakupuji zde !!!
| 15.3.2016 12:59
+ rychlost
+ spolehlivost
+ výběr
- o žádných zatím nevím

nakoupím vše na jednom místě a nemusím nikde běhat a shánět. Vše je vyřízeno rychle a spolehlivě. Mohu doporučit.
| 15.3.2016 10:13
Rychlost dodání, doporučuji.
| 14.3.2016 12:41
Doporučuji
| 13.3.2016 10:49
+ Možnost skvělé konzultace po telefonu,dodržení domluvených termínů.Výborná kvalita zboží.
- Kdo nezná vaši firmu a nemá moc zkušenosti s hledáním na internetu,tak se trochu tíž hledá.

Doporučuji jak kvalitou,tak poskytnutými službami na 100%
| 12.3.2016 16:01
+ velký výběr, dobré ceny, možnost vyzvednout zboží v zásilkovně

| 12.3.2016 11:34
+ Objednala jsem v utery zboží dceři na dort..potřebovala jsem do soboty a v pátek ráno jsem měla vše doma!! Děkuji a doporučuji skvělé ceny a rychle dodání..

| 7.3.2016 11:15
- špatné barevné vyobrazení zboží na webových stránkách - místo čirých kelímků jsem dostal nazelenalé!

| 7.3.2016 08:24
+ Pestrý sortiment zboží
- Nevím

Spokojenost.
| 7.3.2016 08:02
Pěkně srovnané zboží, supr ceny, skvělý přístup prodávajících
| 7.3.2016 07:12
+ VIriselmi rychlé jednání, to oceňuji!!!

| 6.3.2016 23:06
Všem doporučuji.
| 6.3.2016 14:26
+ velký výběr
- ne

doporučuji
| 6.3.2016 07:35
+ Spousta novinek
+ Pěkný výběr
+ Rychlé dodání

Doporučuji vyzkoušet.
| 5.3.2016 18:30
+ přehlednost, pohodlný nákup

doporučuji
| 5.3.2016 17:26
+ rychlost
- nevim

spokojenost.
| 5.3.2016 10:02
+ Velký výběr a velmi rychlá doprava.

| 4.3.2016 20:30
+ Rychlost, a vyzvednuti na zásilkovne

Super přístup zboží dorazilo do tři dnu, doporučuji ;)
| 2.3.2016 13:39
+ pohodlí z domova
- nejsou

bezva
| 1.3.2016 23:08
+ skvělá a rychlá kominukace a odeslání zásilky

| 1.3.2016 14:45
+ Prehľad o tovare.

| 1.3.2016 11:05
+ Nabízí přesně to, co potřebuji.
+ Zaujali mne svou nabídkou produktů..
- Jedna mmaličkost, při objednávání barev u žluté barvy mají dva druhy, ale na obrázku je vždy stejná lahvička.
- Zmátlo mne to a místo královské žluté jsem objednala citronově žlutou.
- V popisku barev je to ale rozlišeno správně.
- Přednost má tedy popisek pod produktem, ne foto produktu.
- Teď už to vím, a to není tak velký problém.

Doporučuji všem, kteří se věnují oboru cukrář. I přes malé nedostatky s obrázky produktů u barevk, jsou pro mně jedničkou.
| 29.2.2016 20:33
+ Rychlost
- Nevim

Maximální spokojenost