Bolero instant - 500 g
Kód: 1721Související produkty
Detailní popis produktu
Instantní směs pro přípravu kakaového krému na likérové špičky.
Budete potřebovat: 500g směsi Bolero Instant, 600g tuku (margarínu), 250g vody.
Postup: Bolero Instant smícháme s vodou a necháme 5 minut odstát. Poté přidáme tuk a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku a nastříkáme na připravený piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme surovinu - Topmix S.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Krémy a pudingy |
---|---|
Trvanlivost: | cca 6 měsíců |
Složení: | Složení: cukr, kaka, sušený rostlinný tuk, sušená plnotučná sojová mouka, modifikovaný škrob E1414 |
Výživové hodnoty ve 100g výrobku: | energetická hodnota 1626 kJ / 387 kcal, tuky 6,22 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,99 g, sacharidy 69,64 g z toho cukry 63,34 g, vláknina 8,83 g, bílkoviny 8,24 g, sůl 0,13 g |
Návod k použití: | smícháme převařenou vodu (cca 50°C) se směsí, vyšleháme a necháme 15 min.odstát. Při pomalém chodu přidáme povolený tuk (20 °C) a vyšleháme do hladké konzistence. Necháme odstát v chladu 15 min. Správně vyšlehaná hmota je bez hrudek tuku. Špičky nastříkáme speciální špičkou na piškoty a dáme chladit. Šlehačková varianta (krém na dort Harlekýn): 1 l živočišné šlehačky + 150 g směsi Bolero: šlehačku rozmícháme s Bolerem a necháme 5 minut odstát. Následně vyšleháme elektrickým šlehačem. Pokud se vám bude zdát krém příliš hustý, přidáme šlehačku. Pokud bude řidší, přidáme Bolero. |
Výrobce: | Zeelandia, Holandsko |
5,0
2 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
J
JanaK
Velice jednoduchá příprava a výborná chuť.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.