Zboží označené SKLADEM dodáme v PÁTEK 19.8.

Bolero instant - 500 g

Kód: 1721
69 Kč 60 Kč bez DPH 138 Kč / 1000 g
Dodáme do 8 dnů
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Instantní směs pro přípravu kakaového krému na likérové špičky.

Budete potřebovat: 500g směsi Bolero Instant, 600g tuku (margarínu), 250g vody.

Postup: Bolero Instant smícháme s vodou a necháme 5 minut odstát. Poté přidáme tuk a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku a nastříkáme na připravený piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme surovinu - Topmix S.

Doplňkové parametry

Kategorie: Krémy a pudingy
Trvanlivost: cca 6 měsíců
Složení: Složení: cukr, kaka, sušený rostlinný tuk, sušená plnotučná sojová mouka, modifikovaný škrob E1414
Výživové hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 1626 kJ / 387 kcal, tuky 6,22 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,99 g, sacharidy 69,64 g z toho cukry 63,34 g, vláknina 8,83 g, bílkoviny 8,24 g, sůl 0,13 g
Návod k použití: smícháme převařenou vodu (cca 50°C) se směsí, vyšleháme a necháme 15 min.odstát. Při pomalém chodu přidáme povolený tuk (20 °C) a vyšleháme do hladké konzistence. Necháme odstát v chladu 15 min. Správně vyšlehaná hmota je bez hrudek tuku. Špičky nastříkáme speciální špičkou na piškoty a dáme chladit. Šlehačková varianta (krém na dort Harlekýn): 1 l živočišné šlehačky + 150 g směsi Bolero: šlehačku rozmícháme s Bolerem a necháme 5 minut odstát. Následně vyšleháme elektrickým šlehačem. Pokud se vám bude zdát krém příliš hustý, přidáme šlehačku. Pokud bude řidší, přidáme Bolero.
Výrobce: Zeelandia, Holandsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
J Avatar autora | 18.3.2019
Velice jednoduchá příprava a výborná chuť.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení