Zboží označené SKLADEM dodáme v ÚTERÝ 11.5. ✔✔✔ 

Bolero instant - 500 g

Kód: 1721
69 Kč 60 Kč bez DPH 138 Kč / 1000 g
Skladem ✔

Detailní informace

Detailní popis produktu

Instantní směs pro přípravu kakaového krému na likérové špičky.

Budete potřebovat: 500g směsi Bolero Instant, 600g tuku (margarínu), 250g vody.

Postup: Bolero Instant smícháme s vodou a necháme 5 minut odstát. Poté přidáme tuk a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku a nastříkáme na připravený piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme surovinu - Topmix S.

Doplňkové parametry

Kategorie: Krémy a pudingy
Trvanlivost: cca 6 měsíců
Složení: Složení: cukr, kaka, sušený rostlinný tuk, sušená plnotučná sojová mouka, modifikovaný škrob E1414
Výživové hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 1626 kJ / 387 kcal, tuky 6,22 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,99 g, sacharidy 69,64 g z toho cukry 63,34 g, vláknina 8,83 g, bílkoviny 8,24 g, sůl 0,13 g
Návod k použití: smícháme převařenou vodu (cca 50°C) se směsí, vyšleháme a necháme 15 min.odstát. Při pomalém chodu přidáme povolený tuk (20 °C) a vyšleháme do hladké konzistence. Necháme odstát v chladu 15 min. Správně vyšlehaná hmota je bez hrudek tuku. Špičky nastříkáme speciální špičkou na piškoty a dáme chladit. Šlehačková varianta (krém na dort Harlekýn): 1 l živočišné šlehačky + 150 g směsi Bolero: šlehačku rozmícháme s Bolerem a necháme 5 minut odstát. Následně vyšleháme elektrickým šlehačem. Pokud se vám bude zdát krém příliš hustý, přidáme šlehačku. Pokud bude řidší, přidáme Bolero.
Výrobce: Zeelandia, Holandsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
J Avatar autora | 18.3.2019
Velice jednoduchá příprava a výborná chuť.