Zboží označené SKLADEM dodáme ve ČTVRTEK 7.7. ✔✔✔

Pasta Dama STELLA - 5 kg

Kód: 1611
Tip Bez lepku
763 Kč –4 %
Pasta Dama STELLA - 5 kg
763 Kč –4 % 729 Kč 634 Kč bez DPH
Skladem ✔
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Modelovací cukrářská hmota s výbornou mandlovou příchutí. Hmota určená k potahování dortu a modelování ozdob. Hmota nevlhne a lze ji barvit například gelovými potravinářskými barvami. Hmotnost balení 5 kg.

  • výborné vlastnosti
  • čistě bílá
  • výrazné mandlové aroma

Poznámka: hmota STELLA je stejně kvalitní jako Pasta DAMA TOP. Má stejné vlastnovi i krásně bílou barvu. Navíc má krásnou mandlovou chuť a vůni. To je její velká přednost.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Potahovací hmoty bílé
Trvanlivost: cca 10 měsíců
Náš TIP: Začátečníkům rádi poradíme při výběru správné hmoty a jejího množství. Zavolat můžete každý den v čase 8.00 - 18.00 hod. na tel. číslo 720 950 950
Použití: Hmota je vhodná k potahování dortů a modelování ozdob
Složení: cukr, glukózový sirup, rostlinný tuk, zvlhčující látka glycerol, stabilizátor guma xanthan, mandlové aroma. Může obsahovat stopy mléka, suchých skořápkových plodů a siřičitany.
Výrobce: Irca S.p.A. - Stabilimento Produttivo, Via dei Prati, 122, 21029 Vergiate VA, Itálie
Výživové hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 1708 kJ,tuky 6,2 g / z toho nasycené mastné kyseliny 5,7 g,sacharidy 87,8 g / z toho cukry 85,8 g,vláknina 0 g,bílkoviny 0 g,sůl 0 g
Návod k použití: Před použitím hmotu řádně propracujeme aby změkla a dobře se s ní pracovalo. Můžeme ji podsypat moučkovým cukrem a pak rozvalujeme. Pod tuto hmotu je na dort vhodný POUZE MÁSLOVÝ KRÉM (bez šlehačky a bez mascarpone).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
4x
4
7x
3
7x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení