Spotřeba potahovací hmoty

Spotřeba hmoty na KULATÝ dort

 Průměr dortu Výška dortu 6 cm Výška dortu 8 cm Výška dortu 10 cm
12 cm 270 g 330 g 400 g
17 cm 440 g 520 g 600 g
20 cm 550 g 650 g 750 g
24 cm 720 g 850 g 970 g
28 cm 930 g 1 000 g 1200 g
32 cm 1150 g 1280 g 1450 g

 

Spotřeba hmoty na ČTVERCOVÝ dort

 Rozměr dortu Výška dortu 6 cm Výška dortu 8 cm Výška dortu 10 cm
10 x 10 cm 250 g 300 g 400 g
15 x 15 cm 430 g 490 g 600 g
20 x 20 cm 630 g 760 g 870 g
25 x 25 cm 900 g 1050 g 1170 g
30 x 30cm 1160 g 1 330 g 1520 g
35 x 35cm 1480 g 1680 g 1880 g

 

Spotřeba hmoty na dort OBDÉLNÍK

 Rozměr dortu Výška dortu 6 cm Výška dortu 8 cm Výška dortu 10 cm
13 x 20 cm 480 g 580 g 660 g
19 x 24 cm 700 g 820 g 950 g
23 x 29 cm 940 g 1100 g 1230 g

 

Uvedené hodnoty jsou orientační a počítají s tím, že si hmotu vyválíte na tloušťku přibližně 3 mm.

Jediným zaručeným podkladem pod potahovací hmotu a marcipán je máslový krém (máslovo-pudinkový krém). Nikdy nepoužívejte krémy na bázi šlehačky, tvarohu nebo smetany. Došlo by k navlhnutí a znehodnocení potahovací hmoty.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.