- - - - - - - Zboží označené SKLADEM dodáme v ÚTERÝ 30.4. - - - - - - -

Potahovací hmota K2 - 500 g

Kód: 1920
Tip Bez lepku
99 Kč 88 Kč bez DPH
Skladem ✔
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Potahovací hmota K2 vás uchvátí příjemnou mandlovou příchutí a vynikajícími vlastnostmi při potahování dortu. Jedná se o kvalitní cukrářskou hmotu z Maďarska určená k potažení dortu. Je krásně bílá a připravená k okamžitému použití. Hmotu lze snadno obarvit potravinářskými barvami. 500 g potahovací hmoty K2 vystačí na malý dort průměru cca 17 cm. 

KALKULAČKA POTAHOVACÍCH HMOT
Spočítejte si snadno a rychle, kolik potahovací hmoty budete potřebovat. On-line kalkulačka Timidekor je zdarma pro všechny :-)

VIDEO k tomuto výrobku

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Potahovací hmoty bílé
Použití: Hmota je vhodná k potahování dortů
Trvanlivost: cca 3 měsíce
Složení: voda, práškový cukr, glukozový sirup, agar-agar E406, rostlinný tuk,konzervatní prostředek kaliumsorbát E202, barvivo E171, mandlové aroma.Výživové údaje na 100g výrobku: Energie 1853kJ, 438,9kcal, tuky 9,93g z toho nasycené mastné kyseliny 8,94g, sacharidy 87,29g z toho cukr 64,2g, vláknina <0,40g, bílikoviny <0,10g, sůl (sodíkX2,5)0,00825mg.
Výživové hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 1853 kJ / 438,9 kcal,tuky 9,93 g / z toho nasycené mastné kyseliny 8,94 g,sacharidy 87,29 g / z toho cukry 64,2 g,vláknina 0,40 g,bílkoviny 0,10 g,sůl 0,00825 mg
Upozornění: Není vhodná k modelování figurek a růží
Náš TIP: Začátečníkům rádi poradíme při výběru správné hmoty a jejího množství. Zavolat můžete každý den v čase 8.00 - 18.00 hod. na tel. číslo 720 950 950
Výrobce: Új-Stefánia Bt. Budapest, Szentedrei út 89, Maďarsko
Návod k použití: Před použitím hmotu řádně propracujeme aby změkla a dobře se s ní pracovalo. Můžeme ji podsypat moučkovým cukrem a pak rozvalujeme. Pod tuto hmotu je na dort vhodný POUZE MÁSLOVÝ KRÉM (bez šlehačky a bez mascarpone).
5
4x
4
5x
3
1x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 28.10.2017
Výborná chuť!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: