Potahovací hmota K2 - 2 kg
Kód: 7750Související produkty
Detailní popis produktu
Potahovací hmota K2 vás uchvátí příjemnou mandlovou příchutí a vynikajícími vlastnostmi při potahování dortu. Jedná se o kvalitní cukrářskou hmotu z Maďarska určená k potažení dortu. Je krásně bílá a připravená k okamžitému použití. Hmotu lze snadno obarvit potravinářskými barvami. 1kg potahovací hmoty K2 vystačí na dort průměru cca 28 cm.
KALKULAČKA POTAHOVACÍCH HMOT
Spočítejte si snadno a rychle, kolik potahovací hmoty budete potřebovat. On-line kalkulačka Timidekor je zdarma pro všechny :-)
VIDEO k tomuto výrobku
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potahovací hmoty bílé |
---|---|
Náš TIP: | Začátečníkům rádi poradíme při výběru správné hmoty a jejího množství. Zavolat můžete každý den v čase 8.00 - 18.00 hod. na tel. číslo 720 950 950 |
Složení: | voda, práškový cukr, glukozový sirup, agar-agar E406, rostlinný tuk,konzervatní prostředek kaliumsorbát E202, barvivo E171, mandlové aroma.Výživové údaje na 100g výrobku: Energie 1853kJ, 438,9kcal, tuky 9,93g z toho nasycené mastné kyseliny 8,94g, sacharidy 87,29g z toho cukr 64,2g, vláknina <0,40g, bílikoviny <0,10g, sůl (sodíkX2,5)0,00825mg. |
Výživové hodnoty ve 100g výrobku: | energetická hodnota 1853 kJ / 438,9 kcal,tuky 9,93 g / z toho nasycené mastné kyseliny 8,94 g,sacharidy 87,29 g / z toho cukry 64,2 g,vláknina 0,40 g,bílkoviny 0,10 g,sůl 0,00825 mg |
Trvanlivost: | září 2023 |
Hmota je vhodná na: | Potahování dortů |
Hmota není vhodná na: | Modelování figurek a růží |
Použití: | Hmota je vhodná k potahování dortů |
Upozornění: | Není vhodná k modelování figurek a růží |
Výrobce: | Új-Stefánia Bt. Budapest, Szentedrei út 89, Maďarsko |
Návod k použití: | Před použitím hmotu řádně propracujeme aby změkla a dobře se s ní pracovalo. Můžeme ji podsypat moučkovým cukrem a pak rozvalujeme. Pod tuto hmotu je na dort vhodný POUZE MÁSLOVÝ KRÉM (bez šlehačky a bez mascarpone). |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.