Poleva Carla - 500g - tmavá
Kód: 885Související produkty
Detailní popis produktu
Tmavá poleva v peckách. Balení 500g.
Návod k použití: požadované množství rozpustit ve vodní lázni při teplotě maximálně 45°C. Poté ochladit na cca 30°C, a poleva je takto připravena k použití. Pokud je poleva příliš tuhá, lze ji zředit 100% tukem.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokoláda a polevy | 
|---|---|
| EAN: | 8594156633400 | 
| Složení: | cukr, ztužený rostlinný tuk, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaová hmota, sušená syrovátka, emulgátory (sojový lecitin a polyglycerol- -polyricin-oleát), aroma. Výrobek obsahuje mléko a sóju. Může obsahovat stopy jader ořechů. | 
| Trvanlivost: | cca 5 měsíců | 
| Výrobce: | CARLA spol. s r.o., Krkonošská 2850, Dvůr Králové nad Labem | 
| Výživové hodnoty ve 100g výrobku: | Energetická hodnota 2381 kJ / 572 kcal, tuky 39 g, z toho nas. mastné kyseliny 36 g, sacharidy 52 g, z toho cukry 50 g, vláknina 3,5 g,bílkoviny 2,8 g,sůl 0,28 g | 
| Návod k použití: | Čokoládu rozehříváme ve vodní lázni při teplotě 45°C. Pozor na přílišné zahřátí, poleva by mohla hodně ztuhnout a srazit se. Potom poléváme cukrářské výrobky dle potřeby. | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    
                        3,7
                    
                    
                        
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                6 hodnocení
                    
                    
                
                                        
                    Přidat hodnocení
                
                    
                            
                                5
                            
                            
                        
                        
                            
                                4
                            
                            
                        
                        
                            
                                3
                            
                            
                        
                        
                            
                                2
                            
                            
                        
                        
                            
                                1
                            
                            
                        
                        Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
